Läpikuultava verkko rako rantamekko

49.90

Väri saatavilla : Hopea,Kulta

Koko saatavilla : Yksi koko

Ilmoita valintasi tilaussivulla

Läkäistä verkkoa halkitun rantamekko on ihanteellinen mekko kesäpäiviin, jotta saat raikkaan ja tyylikkään ilmeen rannalle tai uima-altaalle. Ensinnäkin se on valmistettu pienestä läpinäkyvästä verkosta kevyen ja ilmavan vaikutelman saavuttamiseksi. Sitä on saatavana useissa trendikkäissä väreissä jokaiseen makuun ja kaikkiin tilanteisiin. Tässä rohkeassa tyylissä tämä rantamekko on halkittu sivulta lantiosta kosketukseen fantasiasta ja aistillisuudesta.

Lomaa ja läpinäkyvyyttä

Pitkä mekko on tehty pienistä läpinäkyvistä neuleista, mikä antaa valoa ja ilmavuutta. Nämä neuleet ovat erittäin hienoja ja kevyitä, joten ne ovat ihanteellinen mekko kuumiin, aurinkoisiin kesäpäiviin. Verkon läpinäkyvyys antaa myös ihosi näkyä hienovaraisesti läpi aistillisen ja naisellisen vaikutelman saavuttamiseksi.

Kaksi ylevää väriä

Mekko on saatavana kahdessa kirkkaassa sävyssä jokaiseen makuun ja kaikki toiveet. Hopeaa tai kultaa, olipa tyylisi tai ihosi mikä tahansa, löydät varmasti sinulle sopivan naisille sopivan mekon .


Aistillisuus trendissä

Mekon halkio on tärkeä elementti, se korostaa siluettia ja antaa ripauksen fantasiaa ja aistillisuutta. Mekon halkio alkaa lantiosta, jotta saat tyylikkään ja hienostuneen vaikutelman.

Läpikuultava verkko rako rantamekko
Läpikuultava verkko rako rantamekko
Läpikuultava verkko rako rantamekko
Läpikuultava verkko rako rantamekko

49.90

49.90