Boheemi laukku kudottu väri

49.90

Varusteltu koko : Yksi väri

Varusteltu koko : Yksi koko

Ilmoita valintasi tilaussivulla

Boheemi laukku kudottu väri
Boheemi laukku kudottu väri
Haluatko päästä boheemiin tyyliin tyylikkääseen tänä kesänä? Tämä värikäs boheemi laukku on kaunis asuste asustesi seuraksi. Valmistettu kudotusta oljista, se sopii kävelyyn rannalle ja rennon retkille kaupungissa. Pidämme sen suurista köysikahvoista, joiden ansiosta sitä on helppo kantaa olkapäällä väsymättä. Pitkät kävelyt meren rannalla ja kauniit kävelyt ovat sinun.

Tilava rantalaukku

Tässä boheemityylisessä laukussa on muodin lisäksi suuri tilavuus. Sen mitat 40 x 32 cm todistavat tästä. Tämä lisävaruste on paras kumppanisi erilaisille retkille. Voit käyttää sitä kantaaksesi välttämättömät tavarasi rannalle tai yksinkertaisesti käydä ostoksilla aikaisin aamulla. Tämän kudotun laukun sisällä odottaa pieni tasku, johon voit säilyttää nopeasti löydettäviä esineitä, kuten esimerkiksi puhelimen.


Tavaralokero h2>

Toisin kuin monet ranta-laukut ilman sulkemista, tässä mallissa on vetoketju, jonka avulla voit turvata henkilökohtaiset tavarasi. Tämä laite suojaa omaisuuttasi esimerkiksi hiekan tunkeutumiselta. Tässä naisten laukussa voit säilyttää arvoesineet (puhelin, korut, tabletti jne.) ilman pelko. Tämä boho-laukku ei epäonnistu tehtävässään.


Tyylikäs ja trendikäs

Boheemi pajulaukku on yksi naisten välttämättömistä asusteista kesällä. Tämä tekee tästä rantalaukusta ”pakko-osuuden” rantalomallasi . Sen monivärinen ulkoasu lisää varmasti asuisi piristystä, olivat ne sitten mitä tahansa. Se on erittäin helppo yhdistää erilaisiin pukeutumistyyleihin arkisesta tyylikkääseen. Voit kantaa sitä käsin jäykkien kahvojen ansiosta ja olkapäällä köysityyppisten kahvojen ansiosta.


Boheemi laukku kudottu väri
Boheemi laukku kudottu väri
Boheemi laukku kudottu väri
Boheemi laukku kudottu väri

49.90

49.90