Etnisen tyylinen halkaistu rantamekko

59.90

Varattu koko : Yksi väri

Varattu koko : Yksi koko

Ilmoita valintasi tilaussivulla

Etnisen tyylinen halkaistu rantamekko
Etnisen tyylinen halkaistu rantamekko
Maxi mekot ovat välttämättömiä, kun menet lomalle rannalle. Ne kelluvat tyylikkäästi tuulessa ja antavat meille mystisen ja kiehtovan viehätyksen. Tällä sivulla tämä rantamekko etniseen tyyliin halkittu. rooli hyvin. Sen värikkäät kuviot täydentävät täydellisesti rennon tyylikästä asua. Tämä vaate sopii hyvin myös litteän sandaalin tai kantapään kanssa.

Maksikoko, maksimaalinen mukavuus

Tämä suurikokoinen rantamekko kestää tuulen mukana. Sen kangas on sekä kevyttä että nestemäistä. Ja sinisellä värillään se näyttää melkein kuin aallot kiemurtelevat valtameressä. Löysillä hihoilla ilma kiertää täydellisesti tämän vaatteen sisällä. Ei riskiä olla liian kuuma edes keskellä päivää. Pitsillä sidottu V-pääntie on helppo riisua ja pukea päälle tämänpitkän mekon .


Mekko kaikkiin tilanteisiin

Tässä etnisessä mekossa on intialaisen sivilisaation ilmapiiri. Sen muotoilu, joka muistuttaa hieman kaftaania, on tyylikäs ja sopii erilaisiin tapahtumiin. Voit käyttää tämän tyyppistä rantamekkoa konsertteihin, kaupunkiasioihin, cocktailtilaisuuksiin ja tietysti auringonottoon hotellin uima-altaalla .


Erittäin värikkäät kuviot

Vaatteiden värikkäät kuviot pysyvät erittäin muodikkaina kesän aikana. Pidämme erityisesti tämän halkaistun rantamekon sinisen eri sävyistä. Ne tuovat mieleen meren värit ja pilvettömän taivaan. Ei mikään sopivampi aurinkoisiin päiviin, mitä mieltä olette? Lisäksi värien eloisuus parantaa rusketustasi. Rannalla tämä etninen mekko on erittäin kaunis peitto uimapuvullesi.


<source type=”image/webp” srcset=”https://saronki.fi/Fetez-larrivee-des-beaux-jours-1024×1024.jpg. webp 1024w, https://saronki.fi/Fetez-larrivee-des-beaux-jours-530×530.jpg.webp 530w, https://saronki.fi/wp-content/uploads/ 03/Fetez-larrivee-des-beaux-jours-150×150.jpg.webp 150w, https://saronki.fi/Fetez-larrivee-des-beaux-jours.jpg.webp, 10000 https://saronki.fi/Fetez-larrivee-des-beaux-jours-300×300.jpg.webp 300w, https://saronki.fi/Fetez -larrivee-des-beaux-jours-75×75.jpg.webp 75w, https://saronki.fi/Fetez-larrivee-des-beaux-jours-768×768.jpg.webp 768w ://saronki.fi/Fetez-larrivee-des-beaux-jours-990×990.jpg.webp 990w, https://saronki.fi/Fetez-03/ larrivee-des-beaux-jours-441×441.jpg.webp 441w, https://saronki.fi/Fetez-larrivee-des-beaux-jours-100
Etnisen tyylinen halkaistu rantamekko
Etnisen tyylinen halkaistu rantamekko
Etnisen tyylinen halkaistu rantamekko
Etnisen tyylinen halkaistu rantamekko

59.90

59.90