Läpinäkyvä rantakimono hapsuilla

29.90

Värit saatavilla : Kulta,Musta

Koot saatavilla : Yksi koko

Ilmoita valintasi tilaussivulla

Etsitkö jotain ainutlaatuista seuraavalle rantamatkallesi? Tutustu läpinäkyvään rantakimonoimme hapsuilla! Tämä kimono on täydellinen kesäpäiviin uima-altaalla tai rannalla loikoilla. Kauniit värit näyttävät upeilta auringossa, ja hieman läpikuultava kangas on täydellinen esittelemään söpöä uimapukuasi alla. Hihat ovat lyhyet ja levenevät hauskan ja flirttailevan ilmeen luomiseksi, ja hapsut lisää ripauksen boheemi tyyliä. Olitpa menossa trooppiselle lomalle tai viettämässä päivää uima-altaalla, tämä kimono kääntää päät!

Kimono, jossa yhdistyy tyyli ja eleganssi

Tämä ilmava ja vaivattoman tyylikäs kokonaisuus on täydellinen mihin tahansa rantapäivään tai uima-altaalla löhöilyyn. Keskipitkät hihat ovat leveneviä ja luovat erottuvan ja rennon ilmeen, kun taas hapsujen yksityiskohdat lisäävät ripauksen boheemia glamouria.

Kiltoa ja läpinäkyvyyttä

Sen kauniit värit näyttävät upeilta auringossa , ja hieman läpinäkyvä kangas on täydellinen esittelemään söpöä uimapukuasi alla. Kaikki ainesosat yhdistyvät, jotta tämä kappale on pakollinen matkalaukussasi.


Kesän suosikkikimono

Täydellinen päivä uima-altaalla tai rentouttavaan löhöilyyn. rannalla, tämä vaatekappale kääntää päätä. Yhdistätpä sen bikinisi tai kauniin kesämekon kanssa, tästä naisten kimonosta tulee ehdottomasti uusi kesän suosikki!


Läpinäkyvä rantakimono hapsuilla
Läpinäkyvä rantakimono hapsuilla
Läpinäkyvä rantakimono hapsuilla
Läpinäkyvä rantakimono hapsuilla

29.90

29.90