Monirivinen choker-kaulakoru

19.90

Varattu koko : Yksi väri

Varattu koko : Yksi koko

Ilmoita valintasi tilaussivulla

Osastot: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Monirivinen choker-kaulakoru
Monirivinen choker-kaulakoru
Laita sivuun kaikki kompleksisi ja paljasta itsesi vihdoin todellisessa valossasi. Oletko aina hävetänyt solisluusi? Tällä kaulakorullaboheemi kaulassa tulet ihmettelemään, miksi et ryhtynyt toimiin aikaisemmin. Tämä jalokivi kultaisella ketjulla ja riipus -naisella hienovarainen koristelee kaulasi ja rintasi kaikkia puolia. Sano hyvästit huiville, jota käytit aikoinaan piilottaaksesi mielestäsi puutteet.

Elegantti!

Tämän monisäikeisen kaulakorun ketjujen hienouden ja herkkyyden ansiosta tällä korulla on kaunis, tyylikäs ulkonäkö . Se on myös melko minimalistinen, vaikka siinä olisi useita tasoja. Voit yhdistää sen helposti erityyppisten vaatteiden ja useiden korujen kanssa. Lisää korvakoruja ja rannekoruja kokonaisuuteesi tekemättä kokonaisuudesta raskasta. Tästä huolimatta tämä kaulakoru yksinään riittää parantamaan ranta- tai toimistoasuasi.


Värikäs kristalliriipus

Värikäs kristalli on hienostunut materiaali. Se loistaa kirkkaasti auringossa ja tuo kauniin ihosi kauniin hehkun. Jos pidät yksivärisistä asuista, nämä pienet moniväriset kivet rikkovat sävyn vaatteidesi kanssa. Ulkonäkösi vain paranee. Tämä kaulakoru nainen ja riipus on tyyppinen pitkä kaulakoru. Tämä tekee siitä ihanteellisen lisävarusteen pääntien vahvistamiseen.


Juhlissa!

Tämän tyyppiset bijoux< strong> bohème on todellinen aarre. Sen muodostavat materiaalit sulautuvat erittäin hyvin yhteen ja antavat kokonaisuudelle harmonisen ja tyylikkään ilmeen. Tämä trendikäs monisäikeinen kaulakoru ei punastu, jos käytät sitä yhteiskunnalliseen tapahtumaan. Se on tarkoitettu jopa juhlavaatteiden, erityisesti iltapukujen, kanssa.


Monirivinen choker-kaulakoru
Monirivinen choker-kaulakoru
Monirivinen choker-kaulakoru
Monirivinen choker-kaulakoru

19.90

19.90