Suuri värikäs boheemi laukku

49.90

Varattu koko : Yksi väri

Varattu koko : Yksi koko

Ilmoita valintasi tilaussivulla

Suuri värikäs boheemi laukku
Suuri värikäs boheemi laukku
Kesällä unohdamme työssäkäyvän tytön ulkoasun mustavalkoiset perusasiat ja lisäämme asuihin rohkeita värejä. Se on myös erinomainen tapa houkutella meille hyviä fiiliksiä. Tässä iloisessa hengessä valitsemme tämän monivärisen boheemi-laukun. Se on ihanteellinen lisäämään lämpimän silauksen kesäasuisi. Lisäksi rakastamme sen suurta kapasiteettia, jonka ansiosta voimme ottaa kaiken mukaan ilman, että tarvitsemme kantaa toista laukkua.

Sateenkaarenvärinen ilme

Haluatko käyttäälaukkuja trendikkäällä vintage -asulla tänä kesänä? Älä epäröi valita tätä sateenkaaren väristä mallia. Sen boheemi tyyli sopii useisiin asuihin, olivatpa ne minimalistisia tai ylellisiä. Tämä naisten laukku sopii jopa etniseen muotiin. Lisäksi sen kudontatyyli on yksinkertainen ja miellyttävä katsella. Annamme helposti periksi tämän boho-laukun viehätysvoimalle.


Käsilaukku kaiken säilyttämiseen

Yleensä odotammerantalaukku, johon mahtuu kaikki tarvittava uintipäivään. Puhumme myös tarvikkeista, kuten: pyyhe, uimapuku, kirja ajanviettoon auringonotossa, kannettava musiikkisoitin tai vaikka ruokala lounaaksi. Jos tarvitset kaikkea tätä, tämä boheemi tyylikäs laukku mukautuu odotuksiisi kantokapasiteetin ansiosta.


Kestävä laukku h2>< p>Iso boheemi laukku ilman pienintäkään vastustusta ei hyödytä sinua. Onneksi tämä käsin suunniteltu boho chic -malli on erittäin tukeva. Olemme tämän velkaa pääasiassa sen nahkaisten kahvojen ansiosta, jotka kestävät huomattavan kuormituksen. 35 cm pitkien kahvojen ansiosta voit kantaa tätä olkalaukkua kädessäsi tai olkapäälläsi haluamastasi mukavuudesta riippuen.


Suuri värikäs boheemi laukku
Suuri värikäs boheemi laukku
Suuri värikäs boheemi laukku
Suuri värikäs boheemi laukku

49.90

49.90