Boheemi rantamekko

54.90

Varattu koko : Yksi väri

Varattu koko : Yksi koko

Ilmoita valintasi tilaussivulla

Boheemi rantamekko on epäilemättä ehdoton, joka täydentää rantaloosi täydellisesti. kesä. Trendikkäisyyden lisäksi nämä mekot tarjoavat paljon käytännöllisyyttä, kuten tämä löysä ja kevyt malli. Suuren koon ansiosta sinulla ei ole vaikeuksia pukea ja riisua se. Se ei tartu ihoon eikä nolaa sinua. Pidämme myös sen erittäin alkuperäisestä boheemi tyylikkäästä tilkkukuviosta.

Löysä muotoilu

Miksi kesällä valitsemme löysän rantamekon tiiviin istuvuuden sijaan? Yksinkertaisesti siksi, että kun hikoilemme, emme tunne, että kylpeisimme omassa hiessämme. Tämän suuren mekon hippityylikäs koon ansiosta ilmanvaihto pysyy aina hyvin suojassa auringonpolttamilta. Lisäksi tämä boheemi tyylikäs mekko on erittäin tyylikäs ja sopii myös vanhemmille tyylisille hippityylikkäille naisille.


Hengittävä kangas

Hengittävä kangas on kesällä perusasia. Kukaan ei pidä kuumista aalloista, jotka saavat meidät tuntemaan, että olemme elämämme lopussa. Tämä naisten mekko boho hippi chic on valmistettu polyesteristä. Se on hengittävyydestään tunnettu kangas. Tuoreus on sinun milloin tahansa vuorokauden aikana ympäristön lämpötilasta riippumatta. Lisäksi polyesteri kuivuu nopeasti. pitkä mekkosi ei ole pitkään märkä.


Tyylikäs mekko kesään

Tietenkin kesävaatteissa käytännöllisyys on ensiarvoisen tärkeää, mutta haluamme myös olla muodin huipulla< /b> . Tällä rantavaatteella erotut joukosta alkuperäisellä ja tyylikkäällä ulkoasullasi. Sen tilkkumainen printti herättää varmasti huomion. Sen kirkkaat värit korostavat rusketustasi. Sen V-kaula paljastaa rintasi hienovaraisesti näyttämättä provosoivalta. Lisäksi tämä boheemi mekko on helppo yhdistää koruihin.


Juhlista aurinkoisten päivien saapumista

Miss Pareo -luetteloa päivitetään huolellisesti säännöllisesti suositusten mukaan, jotta voit nauttia kesäkaudesta täysin siemauksin. Joten rentoudu!


Boheemi rantamekko
Boheemi rantamekko
Boheemi rantamekko
Boheemi rantamekko

54.90

54.90