Boheemi rantakimono

69.90

Koko saatavilla : Yksi väri

Koko saatavilla : S,M,L

Ilmoita valintasi tilaussivulla

Boheemi rantakimono
Boheemi rantakimono
kimono de plage ei ole vain trendikäs vaate tälle kesälle. Sen lisäksi, että se täydentää jokaisen naisen tyyliä, se myös suojaa herkkää ihoa auringolta sille ominaisten pitkien, väljät hihojen ansiosta. Tämä kimononeuletakki tarjoaa sinulle autenttisen ilmeen tyylikkäillä boheemilla kukkakuvioilla. Koristeelliset yksityiskohdat pääntiessä ja hihanreunus lisäävät omaperäisyyttä tähän vaatteeseen.

Tyylikäs muotoilu

Tässä kimonossa boheemissa tyylissä on kylpytakki-alueita. Tämä on yksi ominaisuuksista, jotka tekevät siitä alkuperäisen. Voit käyttää sitä hotellissa nauttiaksesi uima-altaasta tai jopa heti kylvyn jälkeen. Tällä esineellä on ylellinen ulkoasu, joka saa sinut tuntemaan olosi hyväksi. Se on ihanteellinen asusteen hemmotteluun lomalla ja muina vuodenaikoina.


Löysä ja mukava kangas

Tämä kimononaisille on valmistettu spandexista. Se on kangas, joka tuntuu miellyttävältä iholla. Lisäksi siinä on kauniit verhot, jotka tuovat aistillisen kosketuksen päivän asuun. Tämä rantavaate on leveä. Sitten se antaa ilman kiertää sisällä, mikä ei ole liikaa, kun ulkona on yli 30 °C ja aurinko paistaa täydessä vauhdissa.


Kauniit kuviot

Tässä kappaleessa korostuu boheemi tyylikäs tyyli. Tämä johtuu sen huomaamattomista ja minimalistisista kukkakuvioista. Pidämme myös tämän ranta-vaatteen hihoissa ja pääntiessä olevista yksityiskohdista. Jos katsot tarkasti, tämä kimono näyttää myös kaftanilta. Intialainen ja japanilainen alkuperä sekoittuvat yhteen kappaleeseen, mikä antaa sinulle ainutlaatuisen ja viettelevän eksoottisen ilmeen.


Juhlista aurinkoisten päivien saapumista

Miss Pareo -luetteloa päivitetään huolellisesti säännöllisesti suosituksesi mukaisesti, jotta voit nauttia kesäkaudesta täysin rinnoin. Joten rentoudu!


Boheemi rantakimono
Boheemi rantakimono
Boheemi rantakimono
Boheemi rantakimono

69.90

69.90