Boheemi rannekoru helmillä ja simpukoilla

19.90

Varattu koko : Yksi väri

Varattu koko : Yksi koko

Ilmoita valintasi tilaussivulla

Pidätkö kuorista rannekoruista, mutta kaikkien lomalle suunnittelemiesi aktiviteettien kanssa et ehdi tehdä niitä itse? Anna itsesi houkutella helmirannekorumme ja kuoret. Tämä rannekorusarja koostuu viidestä eri mallista. Tämän boheemin rannekorun trendi.

Iloinen ja kesäinen ilme

Mikä voisi olla iloisempaa kuin rannekoru kuori, joka saa meidät ajattelemaan merituulen pehmeyttä ja valtamerelle? Jo pelkkä ajatus siitä saa sinut tuntemaan olosi kevyemmäksi. Lisäksi tämä tuote ei koostu vain yksinkertaisesta kuorirannekorusta. Sinulla on myös jäykkä rannekoru, jossa on kukkakuvio. Oletko koskaan ollut iloinen saadessasi yllätyskukkakimpun? Tämä boheemi rannekoru on pienen onnen tiiviste.


Säteilevä iho!

Siinä se on! Olet vihdoin onnistunut saamaan täydellisen rusketuksen. Nyt on vielä osattava korostaa ja korostaa sitä. Tämän kultaisen boheemin rannekorun kanssa kysymys ei edes herää. Tämän setin kullanvärinen väri parantaa luonnollisesti vasta saatua ihoa. Lisäksi tämän rannekorun naisenhelmet a> lisää myös ihosi hehkua. Vain hyvää tavaraa!


Yhdistävät rannekorut

Pidät bijouxista boheemi? Miksei niitä kerry? Tämän rannekorusarjan avulla sinun ei tarvitse etsiä yksitellen tarvikkeita, joita aiot sekoittaa keskenään. Tämän setin 5 kappaleen yhdistelmä on miellyttävä katsella ja ansaitsee varmasti muutaman kohteliaisuuden matkan varrella. Sinulla on myös mahdollisuus muokata tätä settiä lisäämällä joitain mieltymyksiäsi.


Juhlista aurinkoisten päivien saapumista

Miss Pareo -luetteloa päivitetään huolellisesti säännöllisesti suosituksesi mukaisesti, jotta voit nauttia kesäkaudesta täysin rinnoin. Joten rentoudu!


Boheemi rannekoru helmillä ja simpukoilla
Boheemi rannekoru helmillä ja simpukoilla
Boheemi rannekoru helmillä ja simpukoilla
Boheemi rannekoru helmillä ja simpukoilla

19.90

19.90