Pyöreä hapsullinen laukku

49.90

Värit saatavilla : Sininen,Musta

Koot saatavilla : Yksi koko

Ilmoita valintasi tilaussivulla

Pyöreä hapsullinen laukku
Pyöreä hapsullinen laukku
Pyöreä hapsullinen laukku
Tämä pyöreä laukku hapsuilla on monipuolinen malli. Sitä käytetään yhtä paljon rannalle välttämättömien tavaroiden kuljettamiseen kuin ostosreissujen mukana. Itse asiassa tämä malli kuuluu myös kantokassien luokkaan. Siksi se erottuu suuresta kapasiteetistaan, jonka avulla voit tallentaa suuren määrän apuohjelmia. Lisäksi sen olkahihna helpottaa kuljettamista ja estää väsymystä pitkillä kävelylenkeillä.

Design-laukku

laukku nainen kierros on yksi tämän kesän suurimmista lisävaruste-trendeistä. Älä missaa tilaisuutta näyttää, että sinäkin olet trendikäs tämän kantomallin avulla. Mikä erottaa sen muista? Rakastamme sen hapsuja, jotka antavat sille etnisen ja boheemin ilmeen. Rakastamme myös sen kudotun köyden hienovaraisia ​​värejä.

Tämä laukku on sekä hillitty että aito. Se antaa asuille ripauksen eleganssia, joka varmasti kiinnittää ympärillä olevien ihmisten huomion.


Kassi kaikkiin tapahtumiin

Miksi valita tämä pyöreä laukku toisen kysymisen sijaan? Yksinkertaisesti siksi, että tämä malli sopii kaikkiin tilanteisiin. Pitääkö sinun käydä ostoksilla? Sen suuren kapasiteetin ansiosta voit tehdä kaikki tarvitsemasi ostokset.

Haluatko viettää päivän rannalla uimassa ja aurinkoa ottaen? Tähän laukkuun mahtuu pyyhkeesi, uimapukusi, saronkisi ja paljon muuta.


Kassi kaikille matkoille

Tämä pyöreä laukku on kaksi yhdessä lisävaruste. Se voi itse asiassa toimia käsilaukkuna ja olkahihnana. Tätä tarkoitusta varten siinä on kiinteät kahvat ja pitkä hihna, joka voidaan säätää kokosi mukaan. Jos myynti on tulossa ja tarvitset molempia käsiä kilpaillaksesi ja hankkiaksesi haluamasi tuotteet, sinun tarvitsee vain kantaa laukkua olkapäälläsi. Jos haluat tyylikkäämmän ilmeen, käytä tätä laukkua, jossa on kaksi kahvaa.


Juhlista aurinkoisten päivien saapumista

Miss Pareo -luetteloa päivitetään huolellisesti säännöllisesti suosituksesi mukaisesti, jotta voit nauttia kesäkaudesta täysin siemauksin. Joten rentoudu!


Pyöreä hapsullinen laukku
Pyöreä hapsullinen laukku
Pyöreä hapsullinen laukku
Pyöreä hapsullinen laukku

49.90

49.90