Suuri kudottu laukku

59.90

Varattu koko : Yksi väri

Varattu koko : Yksi koko

Ilmoita valintasi tilaussivulla

kangaskassi on epäilemättä pakko hankkia kesällä. Ilman sitä on mahdotonta saada kaikkea tarpeellista upeaan päivään rannalla. Tämä lisävaruste on välttämätön kaiken pienen sotkumme säilyttämiseksi. Mitä jos valitsisit tämän ison kantokassin kudotun? Rakastuimme heti sen luonnolliseen muotoiluun ja tietysti sen XXL-kokoon. Siinä on myös suuret kahvat, jotka maksimoivat kantomukavuuden.

Kangaskassi kesäksi

Kesän 2022 trendin ytimessä oleva kangaskassi on tämän vuoden muotisuosikki. Jos myös haluat ottaa käyttöön tämän yksinkertaisen ja tyylikkään asusteen, älä epäröi valita suuri laukkumme kudottu. Se ottaa kuuluisan ostoskassin muodon, ja sen rottinkimuotoilu tekee siitä entistä houkuttelevamman.

Tätä mallia voi kantaa käsissä sen pienten kahvojen avulla ja olkapäillä olkahihnan avulla. Se mukautuu siis tottumuksiisi ja mieltymyksiisi mukavuuden suhteen.


Käytännöllinen ja design-laukku

Kyllä haluamme sellaisen laukku nainen trendikäs, mutta sen on myös oltava toimiva. Näillä ehdoilla tämä malli on voittaja kaikin tavoin. Toisin kuin pienet laukut, tätä tuotetta voidaan käyttää sekä rantalaukkuna että ostoskassina. Voit helposti tehdä ostoksesi sillä ja sinulla on tarpeeksi tilaa kaikille tavaroillesi.

Tämän it-laukun pitkien kahvojen ansiosta voit kuljettaa sitä mukavasti kävellessäsi. jalan tai pyörällä. Riittää, kun valitset kulkuvälineesi kunkin tilanteen mukaan.


Aina muodin kärjessä

Olet kyllästynyt etsimään laukkua< / b> kävelyllesi rannalle, toinen kaupunkiretkillesi, ostoksille ja treffeille? Lakkaa murehtimasta sitä. Tämä kudottu laukku sopii kaikkiin tilanteisiin. Se sopii naisille kaikki tyylejä: rento, tyylikäs tai tyylikäs. Lisäksi voit muokata sitä haluamallasi tavalla. Muutama värikäs kuivakukki siellä täällä, painettu huivi ja voilà! Emme voi olla huomaamatta sinua.


Juhlista aurinkoisten päivien saapumista

Miss Pareo -luetteloa päivitetään säännöllisesti suositusten mukaan, jotta voit nauttia siitä täysillä kesäkauden etu. Joten rentoudu!


Suuri kudottu laukku
Suuri kudottu laukku
Suuri kudottu laukku
Suuri kudottu laukku

59.90

59.90