Pyöreä paju pussi

59.90

Värit saatavilla : Beige,Valkoinen,Ruskea,Punainen,Vihreä,Violetti

Koko saatavilla : Yksi koko

Ilmoita valintasi tilaussivulla

Tämä pyöreä laukku pajusta viettelee ensi silmäyksellä hienostuneella muodollaan ja sen minimalistinen muotoilu. Se näyttää melkein linnunmunalta. Mikä tekee siitä niin viehättävän. Sen kahvat ovat myös pyöristetyt ja jäykät. Ne seuraavat lisävarusteen runkoa, mikä lupaa suurta lujuutta ja tehokasta kestävyyttä. Tämän mallin pienet mitat ovat ihanteellisia kevyille kävelylenkeille. Se välttää turhat sotkut. Lisäksi voit valita eri käytettävissä olevista väreistä.

Kiva käsilaukku kevyeen matkaan

Meidän on myönnettävä, että emme aina halua raahata isoa, raskasta laukkua hakemaan. ’ilmaa. Joskus pieni lisävaruste voi riittää, kunhan siihen mahtuu välttämättömät tavaramme: älypuhelin, kuulokkeet, lompakko, meikki, aurinkovoide ja aurinkolasit.

Tätä yksinkertaista tehtävää varten tämä pajulaukku on ihanteellinen liittolainen. Pienempien mittojensa lisäksi sen suunnittelumateriaalit ovat kevyitä.


Tyylikäs ja tyylikäs laukku

Tämän olkilaukun suloista muotoa on mahdotonta vastustaa. Ei röyhelöitä sen suunnittelussa. Kaikki on puhdasta ja hyvin yksinkertaista. Se on ihanteellinen lisävaruste värikkääseen tai kuviolliseen mekkoon. Voit myös yhdistää sen hyvin minimalistiseen asuun. Lyhyesti sanottuna tämä malli sopii täydellisesti kaikkiin ulkonäköihin. Voit käyttää sitä jopa boheemin, hippien tai vintage-asun kanssa. Se tuo asuusi epätavallisen ilmeen.


Tyylikäs kesäksi

Tämän pyöreä muoto laukku nainen tekee kaiken omaperäisyydestään. Varsinkin kun tämä malli on tällä hetkellä erittäin muodikas, kun vintage trendi on palannut valokeilassa. Makustasi riippuen voit valita värin, joka voisi olla mukana koko kesän: ruskea, beige, valkoinen, violetti, punainen tai jopa vihreä.

Tässä laukussa on kuitenkin myös tiettyä käytännöllisyyttä. Siinä on myös sisätasku, johon voit säilyttää särkyviä esineitä ennen lähtöä rannalle. Aseta esimerkiksi korusi tai kuulokkeet sinne.


Juhlista aurinkoisten päivien saapumista

Katalogi Neiti Pareo< /a> päivitetään huolellisesti säännöllisesti suosituksesi mukaisesti, jotta voit nauttia kesäkaudesta täysillä. Joten rentoudu!


Pyöreä paju pussi
Pyöreä paju pussi
Pyöreä paju pussi
Pyöreä paju pussi

59.90

59.90