Suuri tote-tyylinen olkilaukku

59.90

Varattu koko : Yksi väri

Varattu koko : Yksi koko

Ilmoita valintasi tilaussivulla

Suuri tote-tyylinen olkilaukku
Suuri tote-tyylinen olkilaukku
kangaskassista on tullut todellinen ilmiö muotimaailmassa. Rakastamme sitä sen rennon ja monipuolisen tyylin vuoksi. Todellakin, näimme sen Valentinossa tarjoten omalaatuisen kosketuksen tyylikkäisiin asuihin. Mitä jos sinäkin osallistuisit siihen? Tämä suuri olkipussi palvelee sinua monin tavoin tänä kesänä. Vetoketjulla se pitää tavarasi turvassa, kun uit meressä.

Kangaskassi

Kangalaukku on ”must have” kesällä. Se ei ole käytännöllinen vain rannalle lähdettäessä, vaan myös ostoksilla ja viikon ruokatarvikkeiden ostamisessa. Tässä olkilaukussa on kaikki tila, jota tarvitset ostoksille ja asioita, jotka haluat ottaa mukaan merelle Tämän mallin suuren kapasiteetin ansiosta se on ihanteellinen matkustamiseen.


Käytännöllinen ja luotettava laukku

Tämä< a href="https. ://saronki.fi/naisten-laukku/"> naisten laukussa on kaunis viimeistely. Tämän ansiosta sen ulkonäkö on siisti, mutta myös ja ennen kaikkea se kestää päivittäistä käyttöä. Se ei pelkää ylikuormitusta ja voit täyttää sen helposti huolehtimatta kahvojen lujuudesta. Voit olla varma, että ne on mukautettu kestämään suurta kuormaa. Päälokeron lisäksi sinulla on tasku tavaroille, jotka haluat löytää nopeasti.


Ostoskassi trendin ytimessä

naisetovat yleensä hyvin kiinnostuneita trendeistä. laukut ovat osa asusteita, jotka täydentävät heidän asunsa. Ja tänä vuonna 2022 muoti on ostoskassit. Tämä malli sopii täydellisesti tähän tyyliin. Raidoillaan se sopii myös vintage-ilmeeseen. Sen värit ovat hillittyjä ja helppo yhdistää useisiin vaatetyyppeihin.


Juhlista aurinkoisten päivien saapumista

Katalogia Miss Pareo päivitetään huolellisesti säännöllisesti sinun tarpeidesi mukaan suosituksia, joiden avulla voit nauttia kesäkaudesta täysillä. Joten rentoudu!


Suuri tote-tyylinen olkilaukku
Suuri tote-tyylinen olkilaukku
Suuri tote-tyylinen olkilaukku
Suuri tote-tyylinen olkilaukku

59.90

59.90